Alenka Šimová

Alenka Šimová

 

Mám rada: Moju rodinu a priateľov, s ktorými sa môžem úprimne zasmiať, smiech je totiž neodmysliteľnou súčasťou môjho života. Na ľuďoch obdivujem najmä spoľahlivosť a úprimnosť. Veľmi rada mám hudbu, knihy a stále viac a viac cestovanie.

Nemám rada: Pretvárku, klamstvo, namyslenosť – bez tohto by som si vedela predstaviť oveľa krajší svet.

 Škola, na ktorej študujem: Trnavská univerzita v Trnave

Obľúbená skladba: Čo sa týka Akordeoniky, je ich veľmi veľa, medzi tie najobľúbnejšie patria The Heart, Hommage, Brnkacia či The Kids.

Iné záujmy, okrem Akordeoniky: Vo voľnom čase sa snažím nájsť si čas na dobrú knihu, prechádzku, bicykel. Mojou najväčšou záľubou je cestovanie. Mám veľa cestovateľských snov a verím, že sa mi raz podarí splniť veľkú časť z nich.

Prečo hrám v Akordeonike? Zábavné skúšky, vydarené koncerty,  úspešné súťaže,  skvelé výlety a zájazdy na Slovensko i do zahraničia, vždy uvoľnená atmosféra, dobrá hudba, ale hlavne ľudia, ktorí robia Akordeoniku takou výnimočnou – to sú dôvody, prečo mi Akordeonika veľmi prirástla k srdcu a baví ma hrať v nej. Myslím si tiež, že Akordeonika trochu formuje aj charakter človeka. Jednak preto, že sa naučíš rešpektovať ostatných v kolektíve a robiť kompromisy. Ale i preto, že musíš prekonať sám seba, byť vytrvalý, ísť si za svojím cieľom. A potom prichádzajú aj úspechy.

Čo by som ešte chcela s Akordeonikou dosiahnuť? S Akordeonikou sa mi spája veľa nezabudnuteľných spomienok a dúfam, že ešte nejaké pribudnú. Ako orchester, sólisti a komorné hry sme toho na súťažiach dosiahli celkom dosť, ale najdôležitejšie je, aby nás to stále bavilo a nech to robíme s takou radosťou ako doteraz. 


PROFILY HRÁČOV
p. uč. Mgr. Oto Mello p. uč. Ľuboš Hrdý p.uč. PaedDr. Tomáš Kozák p. uč. Ida Nikmonová Júlia Grolmusová Martin Beseda Martin Gatial (Megi) Martin Hollý Terezka Kozáková
Zuzana Hepnerová Veronika Hepnerová Alenka Šimová Laura Hollá Veronika Belancová Paulína Píšová Mário Hrdý Roland Čiscoň Adriana Hollá
Andrej Beseda Nikola Bartošová Paula Hollá Žofia Šovčíková Petra Hollá Mário Gecašek Jozef Turcer Nino Grom
webdesign: korecboris@gmail.com Návštevy: 281595 |