Martin Hollý

Martin Hollý

Mám rád: Pohyb, dobrú hudbu, úprimných a rozumných ľudí, slnečné počasie v kombinácii so športom. Taktiež mám rád voľno a studenú kofolu :D

 

Nemám rád: Guláš a rajčinovú polievku. Čo sa netýka jedla, tak pretvárku a neúprimnosť. Nemám rád, keď ma niekto do niečoho núti a duplom, keď je vonku škaredé počasie.

 

Škola, na ktorej študujem:  Gymnázium Vavrinca Benedikta Nedožerského v Prievidzi. 


Obľúbená skladba:
 Taká asi neexistuje, lebo ich je veľa. Z „akordeónových“ napr. Broken Tango, Oblivion, Moskovský Taxikár alebo Zvuky Jari. Z „neakordeónových“ sú to hlavne kapely Coldplay, Imagine Dragons a Twenty One Pilots.


Iné záujmy, okrem Akordeoniky:
Futbal, florbal,, hokej, pingpong, vlastne šport vo všeobecnosti. Občas nejaká kniha a celkom často sú to seriály, prípadne písanie.

 

Prečo hrám v Akordeonike? Pretože sme sa tam jednoducho „našli“, sme tam výborná partia, ktorá drží pokope. Samozrejme, že aj preto, lebo robíme radosť ľuďom naokolo a tým aj samým sebe.

 

Čo by som ešte chcela s Akordeonikou dosiahnuť?  Chcel by som ju naďalej navštevovať popri vysokej škole a dosiahnuť s ňou takú úroveň, akú mala v najlepších rokoch. Takisto pokračovať v rozdávaní radosti a dobrej nálady ľuďom naokolo.


PROFILY HRÁČOV
p. uč. Mgr. Oto Mello p. uč. Ľuboš Hrdý p.uč. PaedDr. Tomáš Kozák p. uč. Ida Nikmonová Júlia Grolmusová Martin Beseda Martin Gatial (Megi) Martin Hollý Terezka Kozáková
Zuzana Hepnerová Veronika Hepnerová Alenka Šimová Laura Hollá Veronika Belancová Paulína Píšová Mário Hrdý Roland Čiscoň Adriana Hollá
Andrej Beseda Nikola Bartošová Paula Hollá Žofia Šovčíková Petra Hollá Mário Gecašek Jozef Turcer Nino Grom
webdesign: korecboris@gmail.com Návštevy: 281937 |